Mało kto wie, że Japonia poza daniami z ryb specjalizuje się również w robieniu makaronów. Makaron taki możemy przygotować ze składników, które są następujące. Makaron należy zalać gorącą wodą, oraz czekamy aż zmięknie. Krewetki należy zalać sosem sojowym można również dodać do tego sos ostrygowy. Ostrygi muszą się zamarynować . Na maśle szklimy również cebulę i dodajemy do wszystkiego mieszankę warzywną. Sałatka warzywna powinna składać się z kukurydzy, fasolki szparagowej, fasoli czerwonej. Dorzucamy do wszystkiego krewetki, które zostały zamarynowane wcześniej w sosie sojowym może być również przygotowany do tego sos ostrygowy. Makaron należy dokładnie wymieszać, oraz dodać sos sukiyaki. Jest to sos, który należy do ostrych. Wszystko posypujemy szczypiorkiem, oraz kiełkami. Wszystko mieszamy i podajemy.
Previous Post
Comments are closed.